Löjligt glad

För snart har vi ett köksgolv! Vi har slitit hela dagen och snart, snart är vi färdiga. Jag har lovat Jonas en picknick med godis på det nya golvet när det är klart. Efter det blir det nog en film....efter OS-koman slår väl till snart antar jag.

Väldigt snart kan vi gå runt i hela lägenheten, UTAN skor på fötterna. Det kallar jag vardagslyx!

Bilder kommer på det färdiga resultatet. Det halvfärdiga kaoset får ni klara er utan :)

Insekter i ögat

2 gånger idag har jag fått in en liten insekt i ögat när jag har suttit på cykeln. TVÅ gånger! Senaste var påväg hem från fotbollsträningen. Jag blev tvungen att stanna halvvägs hem och låna toaletten på Max. Behövde en spegel till hjälp för att lyckas pilla ut djuret.

Finns det verkligen ingen bättre plats att dö på?

Btw, här är vårt nya köksbord:På bilden ser ni oxå hur golvet , väggarna och fondtapeten i vardagsrummet ser ut. Bordet ska egentligen inte stå här, utan gör det bara tillfälligt så länge köket saknar köksgolv. Orkidéerna är en inflyttningspresent från en snäll vän och Tupperware-burkarna ska bytas ut mot riktiga krukor så småningom :)

Vem behöver medelhavet?

Torsdag:
+22C kl.8:10
+29C kl.16:00
+25C kl.23:00

Fredag:
+20C kl.9:00
+26C kl.11:00

Avläst på en termometer som befinner sig i skuggan 20 av dygnets 24 timmar. Vem behöver medelhavet, när vi har helt fantastisk sommarvärme här hemma?!


Nikko i Kalix älv. Juli 2008.

Kärlek när den är som bäst

Puss på dig, sötaste Nikko

RSS 2.0