Mot det riktiga Norrland!

Efter ett par mysiga dagar i Övik får vi äntligen påbörja resan mot Överkalix och min älskade familj. Visst har vi haft det bra här. Ätit gott, fikat gott, träffat Westmanssläkten och min älskade Sara N. Fått superfina julklappar också. Men nu kan jag snart inte hålla mig längre. Jag måste ju få träffa MIN familj också!!! Och det börjar bra. I morgon kväll är det släktmiddag med min familj, mormor och mina TRE morbröder m sällskap. Ska bli så trevligt!

I mina paket fanns bl.a.

A Piece of Cake av Leila Lindholm
Julgodis av Johanna Westman
Presentkort
Biocheckar
m.m

Av min kära sambo fick jag

Haglöfs-ryggsäck 35L (Den jag har nu är en Haglöfs som jag har haft sen -96! Fodret har torkat sönder och sömmarna har börjat gå upp. Den är välanvänd!)
En vetekudde

Superbra grejer!

Nu ska vi äta hemlagad pizza.

Gräddar smulpaj

Jösses vilken eftermiddag/kväll! Vi har köpt julklappar, handlat, lagat middag, tvättat, kört grejer till min morbror och nu sitter jag här och väntar på att min smulpaj ska bli klar. Ska ha med den på jobbet imorgon. Fredagsfika, ni vet :)

Nu är det mindre än två dagar kvar tills vi åker norrut...oj så jag längtar!!! Mest av allt hem till MIN familj såklart, men ska även bli mysigt att komma till ett juligt Westmans-hem.

Vi har stopp i avloppet..nästan. Det rinner ur väääldigt sakta. Måste köpa propplösare och funkar inte det får vi väl prova med sån där sugpropp eller nåt...?

8 min kvar tills pajen är färdig!

Som normala människor

Igår hade vi en ledig lördag. Sovmorgon, åt mysfrukost, shoppade julklappar på stan, nötte mina Vänner-boxar, åt hemlagad skaldjurssoppa till middag och sen en film.

För er andra låter detta som en rätt vanlig, tråkig lördag. För oss kändes det som en helt ny upplevelse. Vi kunde göra exakt det vi hade lust med...ingen renovering att ta tag i...ALLS!! Detta eftersom vi nu HAR RENOVERAT FÄRDIGT!!!!! Vi konstaterade att det måste vara så här "normala människor har det på en lördag"..ganska slött och trevligt alltså :)

Idag jobbar Jonas och själv ska jag äta frukost innan jag tar cykeln in mot stan. Ska köpa ett hänglås och sen iväg och köra BodyCombat kl.12. Ledig idag också..vilken lyx!! Ni "normala" människor vet inte hur bra ni har det! Jag är glad över att vara "normal" igen ;)

Om en vecka åker vi norrut för att fira jul..ska bli så härligt!

Jul på Murargatan


Vardagsrummet i juletidFavorit-tomtarna på TV-bänken.


Close-up. Är han inte sööööt? :)

Adventsljusstaken är ny för iår. Inköpt på Village och kommer från Serholt. I finns lila blockljus och vit mossa.


Närbild på stjärnan i vardagsrumsfönstret

Julen närmar sig och snaaaart får vi åka hem till våra familjer i Norrland. Ja, Jonas hävdar bestämt att Övik ÄR Norrland...jag tycker nog att det är på gränsen, men okej då. Jag kommer iallafall från RIKTIGA Norrland! :P

Glad andra advent!

RSS 2.0