Snart behöver jag inte längta mer!

Nu har vi bokat skidhelg i Åre, nästa helg bär det av!!!

Men helgen innan dess blir det tjejhelg med älskade Ume-vänner, det är verkligen inte dåligt det heller! ;)

Tisdagstema - Längtan

Tisdag = tisdagstema (jag vet, fortfarande vit..men den finns där!)

Våran dator är rensad och ALLA roliga bildbehandlingsprogram är borta :(

Här är vad jag längtar efter allra mest just nu (förutom bildbehandlingsprogrammen....) :Dessa bilder är tagna i Hemavan för två år sedan. En hel helg (torsdag-söndag) med strålande sol, bara några minusgrader och bra snö både i och utanför pisten. Varm choklad och mackor i en snödriva till lunch och after ski + bastu och middag på kvällen. Så nära en perfekt fjällsemester man bara kan komma...

Åh, snälla...ta mig till fjällen NUUUUUU!!!

Vardagslivets gång

Ännu en helg har passerat. Snart dags för en ny vecka.

Igår var jag på barnteater med min moster och mina kusiner. Vi besökte Tant Klaver och såg föreställningen Snövit. En rätt gullig föreställning faktiskt :) Barnen skötte sig finfint dessutom, så alla var glada och nöjda när vi begav oss hemåt igen och min roll som extra-stöd (barnen har en tendens till att inte vilja sitta still under längre stunder) till min moster innebar inte några större förpliktelser ;)

På kvällen var jag och Jonas på bio i Kista. Såg uppföljaren till National Treasure, den var faktiskt helt värdelös. Innan bion shoppade vi lite. I vårat liv finns inte mycket tid för shopping, så det är tack vare lördagsöppet till kl.21 som vi hinner slösa lite av alla pengar vi håvar in varje månad..haha!

Idag har vi såklart varit på lgh-visningar. 2st. En i toppskick och en i totalt motsatt skick (milt sagt!).

image13


Jag drömmer om ett eget hem där vi kan slå oss till ro och inreda precis som vi vill...märks det? :)
(Bilder från Åhléns, Cult design, Designonline, Ittala, och Mio i eget kollage)

Tisdagstema - cirkel

Dags för Tisdagstema igen. (Jag vet att länken blir vit, och tyvärr måste jag erkänna att jag inte har haft tid att lösa problemet...)

Sen sist så har våran dator kraschat så jag har därför inga bild-program eller bilder att tillgå och kameran är utan batterier...allt är emot mig kan man säga. Men jag ger inte upp, utan istället har jag letat igenom mitt album på www.resedagboken.se för att hitta en lämplig bild. Ska bli spännande att höra vad ni tycker om min tolkning :)

Förra vintern spenderade jag ju i Australien och där finns ju väldigt många söta djur, bl.a. känguru såklart. Men dom kändes inte så runda i formerna, så därför valde jag en bild på en koala istället. För vem kan säga nej till dessa underbara pepparkornsögon? Ser ni hur runda dom är? Eller kanske man ska säga cirkelformade? :)

image12

Bilden är tagen på Australia Zoo i Queensland.

Min födelsedag

Ett år äldre, men garanterat inte ett år klokare...

Dagen har varit precis lika vanlig som alla andra dagar, bortsett från en extra go och kärleksfull sambo, några paket, väldigt, väldigt många sms och telefonsamtal :)

Helgen har också varit bra. Lördagen började med besök av moster och kusiner, så födelsedagsfirandet började redan då. På eftermiddagen åkte vi till Uppsala där fest och övernattning väntade och på söndagen gick vi ju självklart på lägenhetsvisning, vi börjar bli riktigt erfarna nu! Eller inte....

Nu ska vi mysa i soffan med en kopp te, härligt!

Jag och Jonas? :)


image11


RSS 2.0