Uppsala runt

Ja, idag begav vi oss ut på cykeltur i det fina vädret. Hade varit intressant att ha en cykeldator, för vi måste ha avverkat bra många kilometer. Fördelen med Uppsala är att, trots dess storlek, känns den inte som en storstad. Man kan lätt cykla till något som ligger på andra sidan stan och det går lätt och smidigt eftersom det är så platt överallt. Visst, det tar väl en stund att ta sig till slutmålet om man vill tvärs över stan, men det går. I Stockholm kände vi oss väldigt instängda och upplevde det krångligt att ta sig till ställen. Bussar med byten och väntetider var vardag och en hel dag kunde gå åt för att åka någonstans som på kartan inte låg så långt bort. För en sak kan jag säga: jag skulle aldrig i livet sätta mig på cykeln i Stockholm. Man blir väl överkörd innan man ens hinner få upp farten...

Igår jobbade vi sista dagen och nu påbörjar vi vår efterlängtade FYRA VECKOR långa semester! Känns heeeelt underbart. Igår firade vi med grillkväll i parken utanför oss tillsammans med vänner. Några nya, några gamla och några nygamla. En väldigt trevlig kväll. Vädret var underbart. Solen sken och vi satt ute i t-shirt till närmare 22.30. Då tog man på en tröja och kunde sitta i 2 timmar till. Som sagt, väldigt trevligt. Hoppas det blir mera sånt i sommar.

På måndag kväll kommer PAPPA hit och på tisdag böjar vi köksbygget på allvar. Känns jättespännande! Just nu ligger det nya köket i vardagsrummet och väntar på att bli uppackat.

Ikväll ska vi spackla det sista på köksväggarna och sen grundmåla varv två innan det blir flm och godis.

Imorgon har dom lovat sämre väder, så då blir det renovering för hela slanten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0