Senaste nytt

1) Åre var alldeles, alldeles underbart! Skinande sol från klarblå himmel och massor med nyfallen snö både i och utanför pisterna gjorde att vi var redo för backen då liftarna öppnade kl.9:30 och att vi med trötta ben precis hann hem med sista liften kl.16:30 :)

image17
Åre, mars 2008

2) Vi har köpt lägenhet! En tvåa på 62,5 m2 10min gångväg från jobbet och till centrum går man på 20min. Det kommer krävas en totalrenovering som (förhoppningsvis) närgånget kommer att dokumenteras här på bloggen. Om ni vill kan ni alltså snart se vårt blivande hem växa fram. 30 april drar det igång!

3) Vårt första barndomskompisbarn har sett världens ljus. En liten Olivia föddes i slutet av februari och nu väntar vi med stor glädje på nummer 2! Ska träffa de blivande föräldrarna nästa helg...ser så mycket fram emot det!

4) Snart är det Påsk och på onsdag åker jag hem till Norrbotten...läääääängtar!

5) Vi har fortfarande inte installerat PhotoShop på datorn, därav torftiga bilder och inga kollage.

Nu vet ni det, what's up with you guys?!?!

Kram

Kommentarer
Postat av: Maja

Vad underbart härligt med en helg i Åre! Vad roligt för er med ett lägenhetsköp, vart i Uppsala har ni hittat lgh? Vi har spenderat våra sista helger på lägenhetsvisningar, längtar verkligen efter något eget samt att den pendlingstid M har till jobbet blir på tok för lång. Hur ser det ut på GE, ni behöver ingen förstärkning till sommaren? =) Ser fram emot att få följa er renovering, kram Maja

2008-03-16 @ 16:52:18
URL: http://cactusvit.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0