Vill ha


Bilder från jellybean.se Finns sååå mycket fint där, i alla möjliga färger :)


Sen börjar det väl bli dags för gardiner i köket...är lite sugen på att sätta upp nåt juligt. Kanske denna?

Sista rycket nu

Det är så nära slutet nu. Helt otroligt nära. I köket saknas EN skruv för att hänga upp lampan ovanför köksbordet. I hallen saknas garderobsdörrarna (beställda och kommer om 3v) + 6 listbitar. I vardagsrummet bygger vi nu en väggfast TV-bänk. I övrigt är rummet KLART! Sovrummet är KLART. Vi är 1 skruv , 2 garderobsdörrar och 6 listbitar ifrån att vara KLARA! Helt fantastiskt underbart! Sen finns ju inte gardiner o dyl på plats än...men det är ju inte renovering..det är piff. Och det är en helt annan historia. Renoveringen är snart klar, och det är det viktigaste.

Vid inflyttningen fick vi en flaska mousserande vin av Jonas föräldrar. Vi har sagt att vi inte ska öppna den förrän köket är klar. Det fattas 1 skruv, sen får vi dricka bubbel! ;)

Trevlig helg på er!

Middag, vin och en drink istället för dessert :)

Har haft en väldigt trevlig kväll ikväll. Jag och två "nyfunna" vänner. Började med vin hemma hos Mia och sen middag på Konsertbaren med tidigare nämnde Mia och även Helena. Mycket prat, jättegod mat, vin som var "mer än ok" enl kyparen och sen en goood drink som avslutning. Måste göras om!

Det hela började med att jag och Mia båda var gräsänkor ikväll eftersom våra sambos (eller, min sambo och Mias MAN om man ska vara noga. Det hela gör mig mäktigt imponerad) var på galej med deras projekt (dom råkar jobba tillsammans) och vi tyckte att vi skulle få göra nåt kul istället för att gå hem var och en för sig och ha tråkigt. Helena hakade på av bara farten ;)

I övrigt: ont i halsen varje morgon, trött dygnet runt, oro i magen för min jobbsituation och glad för att Jonas är världens underbaraste. Ska sova nu och drömma fina drömmar. Party på en fredag!? Jag är väl för tusan inte student längre!! :P

Bilder på köket, nu med kakel!Så...så blev det. Vad tycker ni? Vi är iallafall jättenöjda! Pappa, Jonas och farbror Ove har gjort ett superjobb! Den här helgen läggs all fokus på lister. Vi har bara en liten bit kvar i köket och är snart halvvägs i vardagsrummet. Vissa väggar är av sån hård betong att enda sättet att få fast listerna är att limma, medan vi kan spika fast dom på andra ställen. Så för att inte behöva vänta på att limmet ska torka innan vi kan fortsätta så jobbar vi på i flera rum samtidigt.
Sen har vi även målat garderoberna och satt sista sockelbitarna på plats under lilla bänken i köket (under bänken som syns på 3e bilden). Idag ska resten av listerna på plats i vardagsrummet och jag ska måla andra varvet på garderoberna. Fullt ös, med andra ord..och snart är vi KLARA!

Ha en underbar söndag, allihopa!

RSS 2.0