Bröllop nr 2

Avverkat!

Bröllopet som låg på en av sommarens allra sista dagar har nu varit. Betyder det att sommaren är slut? Jag hoppas inte det :( Iallafall var hösten betydligt mer påtaglig uppe i Övik än den är här...så kanske har vi några sommardagar kvar att klämma ut här på södra breddgrader ;)

Bröllopet då. Ååååh, så fint! Så fint, så fint, så fint! De gifte sig i Själevads kyrka med best man, tärna och lilla dottern O som bedårande brudnäbb. Vigselakten var fin, och när de sa sina löften rann det tårar till och med på Js kompis J. Han förklarade det såklart med lins-problem, men det var ingen som trodde honom ;)

Lilla söta O tyckte att prästens predikan var väldigt tråkig, så hon lekte och sprang mellan mormor, farmor och brudtärnan (moster) istället. Prästen kunde inte undgå hennes lekar och meddelade till oss alla att "Under bönen har alla brudbuketter samlats i en fin hög här mitt på golvet. Är det inte underbart?!" Hihi. Mamma K fick vara i fred ända till vigselns slutskede..så när de tågade ut ur kyrkan gick hon med sin man på ena sidan och dottern på höften. Personligen tyckte jag att det var väldigt fint att de gick hela familjen samlad :) De tågade förresten ut till tonerna av I was made for loving you. Ett oväntat val, men det var jättefint. Spelad på orgel i en kyrka låter den faktiskt väldigt pampig.

Festen hölls i Friska viljors klubblokal uppe på Varvsberget (Hopp-backen, ni vet). Ett väldigt strategiskt val då det var många tillresta gäster som alla fick se Övik från ovan. Utsikten från stugan är helt fantastisk och när mörkret sänkte sig och man såg stadens alla ljus blev den ännu större. Då ser man ju inte att stan har slutat sen länge och att det i fjärran är små byar som lyser :)

Middagen var väldigt god och tårtan likaså. Festen var jättetrevlig och det var med trötta ögon och fötter vi lade våra huvuden på kudden strax innan 4:30 på söndag morgon. Det var även med trötta ögon och huvuden vi körde de 50 milen tillbaka till Övik igår eftermiddag...men mha kaffe (för J) och massa godis (för oss båda och då främst mig) gick det faktiskt rätt bra.

Nu är det ny jobbvecka och det är bara att bita ihop. Solen skiner iallafall :)


Kommentarer
Postat av: MissStorm

Alltid lika roligt med bröllop! Jag förstår bara inte hur folk klarar av att säga sina löften! När hela kyrkan snyftar, hur kan de då få ur sig annat än storbölande?!Och grattis till vinsten i matchen (och mål & assist!).

2009-08-31 @ 21:35:30
URL: http://missstorm.blogg.se/
Postat av: Victoria

Åh vad kul med bröllop! Snyggt å skylla på linsproblem... Hehe...

2009-09-03 @ 22:01:39
URL: http://oslovicky.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0