Magiskt bröllop på Gotland

1 augusti gifte sig min vän med sin australiensiske prins. De blev man och hustru på en strand vid havet på Fårö, med Raukar runtomkring och ca 70 personer som vittnen. Solen sken från en klarblå himmel och de var lyckligare än lyckligast! Brudgumens vän spelade saxofon under in- och utmarsch och bruden var vacker som en prinsessa. En magisk stund.

Av respekt för brudparet kommer inga bilder från vigseln, men väl bilder på naturen där den ägde rum:


Den efterföljande middagen var hemlagad av brudens mor och släkt och smakade såklart jättegott. Tårtan var en vit prinsesstårta i 5 våningar...behöver jag säga att den var god? Nej, jag tänkte väl det! :)


Efter middagen följde än rolig fest ända till tidig morgon. Dagen efter besökte vi sanddynerna vid Ulla Hau (bilder kommer senare) och badade vid Sudersands havsbad innan vi åt en middag bestående av grillat kött och en efterrätt bestående av resterna av bröllopstårtan :)

Fler bilder från Gotland får ni en annan dag. Nu är det dags för JOBB!


Kommentarer
Postat av: Therese

Ber om ursäkt för stavfelet...det ska vara "EN rolig fest" såklart och inget annat....så kan det gå när man laborerar med ord, meningar och text för länge innan man publicerar inlägget ;)

2009-08-11 @ 11:13:11
URL: http://tessides.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0