Nollställd

Känner mig helt urblåst mellan öronen. Får inte en enda vettig sak gjord. Scannat in fakturor och mailat iväg dom nyss...räknas det? Knappast. Därför blev det fikapaus nu. Lika bra på nåt vis. Har funderingar på att dra mig till SATS och köra kondition efter jobbet...känns sjukt jäkla jobbigt, men nog skulle det vara välbehövligt. Spinning och core eller kondition på egen hand...nåt av det måste det bli.

Bara lite drygt tre dagar kvar att jobba på Arocell nu. Känns väldigt märkligt och det känns som att det kommer att säga PANG och sen är det fredag och dags att sluta på riktigt. Ser fram emot att börja på GE, men det känns såklart konstigt att inte gå hit mer. Nåt jag inte kommer att sakna är sjukhusbacken...tänk att slippa cykla uppför denna jäkla backe varenda morgon! I like! :)

Snart är det första advent!

Kommentarer
Postat av: MissStorm

Kul med nytt jobb! Och perfekt att samtidigt få träffa gamla kollegor... :)Ska bli spännande att se om du kommer igång med något nytt projekt på hemmafronten. Det är verkligen segt att ta sig för och göra saker när det är så här mörkt...

2009-11-24 @ 22:02:21
URL: http://missstorm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0