En sekund över

har jag just nu eftersom Jonas står för kvällens middag. Känns hur lyxigt som helst! Det är onsdag idag. Onsdag. Jag trodde seriöst att det var tisdag ända till dagens eftermiddagsfika. Vart fasen tog tisdagen vägen?! Är det NÅN som sett den?

Som ni märker rullar livet på i en rasande fart just nu och nånstans mellan alla bröllop, träningspass och jobbtimmar ska man hinna handla, tvätta, städa, laga mat, sova och...ja, just det, umgås med varandra. Idag är en träningsfri dag och hela kvällen spenderas i soffan framför OS. Missade både Kallas guldlopp och skidskyttedamernas misslyckanden pga träning, men Ferrys guld såg jag faktiskt delar av. Kom precis ur duschen vid startskottet och kom tillbaka med tekoppen och mackan i handen för att se från tredje skjutningen och in i mål.

Lägenheten ser ut som ett bombnedslag och vi har inte packat ur helgens väskor än. Det sker nog imorgon då grejerna inför nästa helgs bröllop måste packas ner. Vi har alltså redan avverkat ett bröllop och nummer två närmar sig snabbt.

Bröllopet i Piteå var så himla fint! En härlig vinterdag med strålande solsken och några minusgrader, en fin kyrka i Öjebyn och en trevlig fest med roliga, rörande och spontana tal i Storfors. Vi och 4 av våra vänner våldgästade tillsammans med ytterligare en vän och hennes sambo sambons föräldrar och deras hus i centrala Piteå. Där hade vi det verkligen hur bra som helst. Blev bortskämda med varsitt rum (dom har ett STORT hus!), lunch på lördan, skjuts till kyrka och festlokal, löfte om hämtning på natten (som vi som tur var inte behövde utnyttja eftersom vi kunde åka hem på annat vis), hotellstandard på frukosten på söndag morgon, fika på eftermiddagen och sedan skjuts till Kallax. Hela helgen var mycket, mycket trevlig och redan på lördag ses vi igen. Redo för att se nästa vän stå brud. Häftigt!

Nu är det snart middag och sedan börjar uppladdningen inför kvällens OS: Sprint för damer och herrar och damernas störtlopp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0