Turkiet, jobbfest och sjukdom

Allt i den ordningen. Faktiskt.

Turkiet var mycket trevligt. Varmt, soligt och allt sånt där ni vet. Badade från morgon till kväll och åt god mat och kände lugnet. Om Alanya är ett partyställe (ja, jag vet att det är det) så har iallafall inte jag några erfarenheter av det!

Kom hem, fick mamma på besök, även om hon bodde hos min bror. Mycket trevligt det med. Hon bakade bullar, vi gick en sväng på stan, vi lagade goda middagar och bara umgicks.

Mamma åkte hem i söndags och jag och Nisse drog till Friskis (sporthallen på jobbet) där vi mötte upp Lars för lite tennis. Lite tennis blev 1h gym och 90 minuter tennis. Helt galet. Men det var så kul så vi kunde inte sluta spela :)

Sen blev det dags för den årliga jobbfesten! Hela UKK var abonnerat, vi fick lyssna till intervjuer med olika GE-personer i tv-showsformat med Fredrik Berling som programledare. Därefter följde fördrink, middag och party med tema Studio 54. Kl.21 spelade Alcazar och vi dansade, svamlade och härjade ända till dom tände lamporna (nästan). Sjukt rolig kväll! Höjdpunkten var nog ändå när tjejerna klättrade in i en stor bur mitt på dansgolvet och shejkade loss med tre skyltdockor som fanns där inne. Jag hann fota några bilder innan vakterna kom och körde ut dom ;)

Igår var jag frisk som en nötkärna. Trodde jag iaf. Gick en utbildning 8-15, hade möte 15-16 och spelade fotboll på jobbet 16-17. Kom hem, duschade, lagade mat, kände halsontet komma och gick och lade mig med feber. 2 alvedon, flanellpyjamas, tjocksockar, täcke och två filtar krävdes för att jag skulle somna.

Idag/kväll skulle jag egentligen ha varit i Stockholm och umgåtts med kära ume-vänner...men istället sitter jag här. Sjuk. Så himla tråkigt!! :( Har nog ingen feber längre, men halsen gör riktigt ont och jag är verkligen inte i nån tjejhelgspartyform...så även om det suger så var det helt klart rätt beslut att stanna hemma. Om jag orkar åker jag kanske in och äter brunch med dom imorgon. Skulle ju vilja hinna träffa dom en liten sväng iallafall.

Här får ni se några bilder från Alanya

Utsikten från balkongen

 

Kvällspromenad längs stranden

 

Kvällspromenad längs stranden

 

Ljummet vatten, en stekande het sol och klarblå himmel

 

En utsikt att minnas när höstmörkret tränger sig på

God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0