Room service

På plats i München. Resan gick hur bra som helst. Vädret var, precis som idag, helt underbart! Strålande solsken och +16C :)

Kvällen tillbringades på hotellrummet. Köpte en macka och en stor kopp te på take away och mös sen ner mig i sängen, tittandes på en film på datorn; Letters to Juliet. Kanske inget mästerverk, men passade utmärkt för en restrött och ensam mig igår iallafall.

Sov asdåligt inatt. Vaknade kl.6 och kunde inte somna om...så jag tog på mig träningskläderna och gav mig ut på en morgonpromenad/löprunda. Riktigt mysigt! Några dåliga infall gjorde att rundan tog 50 minuter istället för tänkta 25-30...men jag hittade "hem" tillslut, duschade och gick sen ner och åt en massiv hotellfrukost. Magen skrek av hunger redan i duschen, så det här var den godaste frukosten på väldigt länge!

Sen började arbetsdagen och den slutade inte förrän 10h senare ...vi fick 30min lunch kl.13 (hade jag vetat detta imorse hade jag nog ställt in träningsrundan). Woho! Just nu känner jag mig väldigt mör och gjorde därför om ett inplanerat dinner meeting till ett lunch meeting istället. Diskussioner om vaccinprocesser är mer än vad min hjärna klarar av just nu.

Ska istället se ytterligare en film ikväll och sen förhoppningsvis sova gott...väntar bara på att Room Service ska knacka på dörren med en kopp te. Försökte få hämta upp det själv, men nejdå. "My colleague will bring it to you!"


------------------------------


Teet har anlänt. Nu blir det film!


Party!

Sitter här och känner partysuget öka med musiken som spelas på radion. Födelsedagsfest hos en av mina vänner....tror det kommer att bli en riktigt toppenkväll :) Alkoholintaget blir dock minimalt för min del eftersom man efter magkatarr ska undvika alkohol i ett par veckor. Nåt litet vinglas kommer jag dock att unna mig...födelsedagsskålen och så där ni vet ;)

Idag har varit en helt underbar vårvinterdag. Inte ett moln på himlen och varma solstrålar som letar sig ner på oss vinterbleka skandinaver som med förväntan sticker ut näsan genom dörren för att se om solskenet som skiner in genom de vintersmutsiga fönstren verkligen är på riktigt. Jag vaknade pigg som en mört kl.7.20 imorse..med envishet lyckades tillslut jag somna om en liten stund, men 8:30 klev jag upp. Efter en lugn och skön helgfrukost blev det sen en lång långpromenad. Solen sken och värmde så härligt så jag hade absolut ingen lust att varken sluta promenera eller att gå in. Hade jag inte haft en del saker att hinna med i dag och måltider att få i mig hade jag nog traskat runt än ;) Hann även med en skidskyttepaus hos Anna innan vi letade oss ner på stan för att köpa present till the birthdaygirl. En riktig gottepåse fick vi tillslut ihop. Hoppas hon gillar den!

Imorgon blir det bakishäng med film och semlor och sen packning på kvällen. På måndag flyger jag till München där jag ska tillbringa kommande vecka. Kurs står på schemat och det ska bli riktigt spännande och lärorikt! Trots ett minst sagt mastigt schema hoppas jag hinna se lite av staden också, och inte bara GE siten och hotellet.

Nu blir det middag.

Hoppas solen skiner hos er också idag!

RSS 2.0