Nycklarna i handen

I torsdags hände det alltså. Vi fick äntligen nycklarna till vår alldeles egna lägenhet! Köpet gick bra och mitt under signeringen drog mäklaren för att hinna med sitt plan till Malta ;) Hon är bra rolig. Hon ersattes av en kille som blev impad över hur lite vi betalat för en 2a i det området. "Jag har sålt likadana 2:or där till mycket, mycket högre pris!" Han sa också att vicevärden är väldigt bra och driftig. Behöver man hjälp så fixar han det direkt. Behöver jag säga att det kändes bra att höra...ända in i hjärtat! :) Vicevärden vi har här i Solna är helt värdelös. Vi har väntat på en digitalbox i 2 månader. Övriga boende här fick sina för 3 månader sen....

Jaja, tillbaka till det viktiga. I torsdags fick vi alltså nycklarna. Vi åkte dit efter jobbet, blåste upp en luftmadrass och firade med mousserande vin och tända ljus :) På fredagsmorgonen gick vi till jobbet på mindre än 15 minuter. Lycka!

Idag packar vi flyttkartonger...7 klara och 2 påbörjade.

Snart kommer mamma och pappa. Bara några dagar kvar nu!

Nu är det pack-paus och vi ska ta en promenad i solen. Björkarna har börjat bli gröna och fruktträdens blommor blir större och större. Våren är här!

Känsloinlägg

Nu är det nära! På torsdag kl.13 har vi nycklarna i våra händer!! Whiiiii!!! :)

Min älskade vän och hennes sambo har äntligen fått sin lilla gosse....jag är så lycklig för deras skull och längtar tills jag får träffa lilla familjen!

Mormor har hälsat på idag. Söta mormor, så kul att hon är här nere i söder under några veckor.

Mamma och pappa kommer om mindre än 2 veckor...längtar massor!!! Men min morbror har redan hunnit paxa dom första kvällen..attans! I Umeå hade jag ingen konkurrens, annat är det här nere med två mostrar, två morbröder och två farbröder inom en väldigt liten area ;)

Jösses, vilket konstigt inlägg. Men just nu tänker jag så mycket på dessa människor, så jag bara måste få ur mig lite :)

Trevlig helg på er!

Tisdagstema - Mat

Tisdagstemat idag är alltså Mat. Därför visar jag er dessa söta australiensiska scones som jag fikade på ett jättemysigt café i Brisbane.

image21

Med en stoooor kopp te till dessa och ett gott sällskap blev det det perfekta slutet på en rolig shoppingdag :) De ser lite annorlunda ut än då vi bakar själva. Då blir det större, plattare kakor skårade i fyra delar.

16 dagar tills vi nycklarna till vårt nya hem läggs i våra händer.....

RSS 2.0