Tisdagstema-Ensam

Veckans tisdagstema är alltså ensam, ett rätt svårt tema tycker jag....men här ser ni iallafall mitt bidrag:

Ensam är väl ett rätt sorgset ord, men kan inte ensamhet också vara väldigt skönt? Jag väljer iallafall att tro att lilla trollet på bilden nedan njuter av sin ensamhet i skogsbrynet i dom djupa norrländska skogarna. Blir han hungrig så kan han ju alltid äta lite hjortron :)

image10

Tavlan är en gåva från min kära mamma och det är en bekant i Överkalix som har gjort den.

Lägenhetsjakten

Tre fina lägenheter har vi sett idag....budgivningarna startar under den kommande veckan. Spännande är bara förnamnet! Vi är väl inte så jätte seriösa spekulanter än så länge, utan kollar mest vad vi skulle vilja ha och hur mycket vi är beredd att betala för olika objekt. Banken har gett oss lånelöfte så OM vi vill så FÅR vi köpa en lägenhet!

Jobbet går bra och är riktigt skoj. Senaste veckan har varit helt hysterisk och imorgon fortsätter vi i samma tempo, men det är kul att ha nåt att göra och min lärningskurva går så brant uppåt att man behöver livlina för att inte falla baklänges ;)

Kram på er!

Lördagsäventyr

image9

Tisdagstema - Tre

Hittade "fenomenet" Tisdagstema hos Cactusvit och tyckte det verkade vara en kul grej, så nu tänkte jag ge mig in i leken...hur det går är en helt annan historia :)

Min verson visar ett set med tre hudvårdsprodukter som jag fick av min snälla lillebror i julklapp. Har inte hunnit testa dom så mycket än, men dom luktar väldigt gott iallafall!


image8

Nytillskott

image6

Fick dessa underbara lyktor och nötskål i julklapp av mamma. Dom är så fina, så dom har fått stå framme ett tag nu...fast julen är över :) Men under helgen blir det storstädning och då packas dom nog ner igen...

Sött så hjärtat värker

image2

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0