Bilder på köket, nu med kakel!







Så...så blev det. Vad tycker ni? Vi är iallafall jättenöjda! Pappa, Jonas och farbror Ove har gjort ett superjobb! Den här helgen läggs all fokus på lister. Vi har bara en liten bit kvar i köket och är snart halvvägs i vardagsrummet. Vissa väggar är av sån hård betong att enda sättet att få fast listerna är att limma, medan vi kan spika fast dom på andra ställen. Så för att inte behöva vänta på att limmet ska torka innan vi kan fortsätta så jobbar vi på i flera rum samtidigt.
Sen har vi även målat garderoberna och satt sista sockelbitarna på plats under lilla bänken i köket (under bänken som syns på 3e bilden). Idag ska resten av listerna på plats i vardagsrummet och jag ska måla andra varvet på garderoberna. Fullt ös, med andra ord..och snart är vi KLARA!

Ha en underbar söndag, allihopa!

Kommentarer
Postat av: Linda

Ojojoj så fint ni fått det!! =) Tack för ditt inlägg, antar det va du som skrev iaf =) Vi fick iaf lånelöftet så nu får vi se vart det bärhän.. Stor kram på dej me och hoppas vi ses i JUL!

2008-11-05 @ 12:05:40
URL: http://lindizzi.blogg.se/
Postat av: Linda

Vi lägger nog ett bud senast imorgon fredag. Budet börjar på 450 000. Den ligger på Ottfjällsvägen i Torvalla om du vill söka o se den i helhet på Hemnet. Jag kommer hem med flyg fredagkväll den 20e dec och så åker jag antingen fredagkväll (annandagen) den 26e på kvällen eller på lördagen den 27e. Så de får bli på annandagen vi ses helt enkelt! :D kramkram

2008-11-06 @ 07:59:19
URL: http://lindizzi.blogg.se/
Postat av: Mia

Wow vilket snyggt kök. Det blev kanonfint, vart lite avis nu haha!

2008-11-21 @ 11:57:50
URL: http://smultronkyzzar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0