Kakel på plats

Nu sitter det grå kaklet med den vita fogen på plats ovanför köksbänken...och det är så fint! Önskar jag kunde visa bilder, men kameran har slut batteri och dessutom surfar vi på uselt mobilt bredband....så, nej. Inte idag.

Har hittat fina gardiner som jag nog måste inhandla under helgen. På vill ha-listan finns även en matta till vardagsrummet och en hel del från Village-butiken i Uppsala. Bl.a en klädstege, ett underbart kakfat och ljuslyktor från serholt och en klocka. Tur att det är jul snart och TUR att jag har varit så enormt snäll i år!! :)

Nu ska jag se på RoomService och drömma inrednigsdrömmar

Äntligen

Äntligen har vi hittat både tid och ork för att ta tag i lite renovering igen. Började lördagen med en riktig mysfrukost med te, ägg, hembakt bröd och lite frukt, sen dess har vi renoverat non-stop. Jonas är duktigare än mig, han kör på fortfarande medan jag inte kunde låta bli datorn en kortis.

Om en vecka är mamma, pappa och syster här och förhoppningsvis kaklas det som bäst vid den här tiden. Iiiiiiiihhh!!!! :)

Trevlig helg på er!


Födelsedag

Ja...alltså, inte min. Idag är det Jonas födelsedag. Vi firar den hos hans föräldrar i Övik. Solen skiner och det är en väldigt härlig dag. Borde verkligen gå ut och andas lite frisk luft, ta en lååång promenad. Men Jonas häl gillar inte riktigt promenader för tillfället, så vi har spatserat lite på deras bakgård istället.

Hans söta lilla farmor var här för en stund sedan, så kul att få träffa henne också. Vi har tur, vi har världens bästa farmor (Jonas) och mormor (min) i våra liv. Dom är underbara och genomsnälla.

Ikväll blir det middag på restaurang till födelsedagsbarnets ära. Ska bli trevligt.

I present av hans mor och far har han bl.a. fått en vattenkokare. Jag blev glad, nu kan vi slänga ut den gamla, fula, gröna vattenkokaren vi har i Uppsala. Den nya passar mycket bättre in i vårt moderna kök och så matchar den perkulatorn väldigt bra.


Här ser ni vår nuvarande vattenkokare och hur bra den matchar perkulatorn ;)

Trevlig helg!

RSS 2.0