Problematiskt

I en och en halv veckas tid har jag umgåtts med folk non-stop. Bott hemma med mamma, pappa och syster och umgåtts med vänner och familj dagar och nätter i ända. Upptåg hela tiden. Alltid nåt planerat. Missförstå mig inte, jag har njutit av varenda sekund! Nu är jag däremot i Uppsala igen. Ensam. Kontrasten gör mig galen. Rastlösheten kryyyper i kroppen och humöret går i bergochdalbana. Tänker, funderar, minns och längtar. Allt på en gång i en salig blandning. Kollar mobilen. Kan ingen ringa och hålla mig sällskap? Kollar MSN. Är ingen online som vill prata lite?

Ska ut på en löptur nu. Förhoppningsvis gör den mig lugn och sansad så att jag kan sitta i soffan och se på TV ikväll som en normal människa

Här ser ni mig in action
Min semester i Överkalix

Fantastiskt
Underbart
Roligt
Urspårat
Avslappnat
Kravlöst
Mysigt
och mycket, mycket välbehövligt.

Så sammanfattar jag min semester i Överkalix.

Hann med mycket:
Pizza-afton
Bastu-bad
Volleyboll-turnering
Fest
Tappat bort en cykel
Marknad
Mera fest
Hittat den borttappade cykeln
Minigolf
Mera volleyboll
Bad
Korpenmatch i fotboll
Ännu mera volleyboll
Mera minigolf
Grillning
Lite mera fest
Långa ljusa nätter
Lite sömn
Härliga vänner
Urspårade upptåg
En tripp till Marsjärv
En tripp till Jockfall
En tripp till Vallsjärv

Jag har helt enkelt haft det så sjukt bra!Beviset

Det måste vara nära nu...i morse fick jag nämligen ett SMS som talade om att jag nu kunde checka in på flyget...!!! Ikväll ska det alltså packas. Tänkas, planeras, förutses och packas. Jag är lika dålig på alla dom grejerna, så det slutar ändå med att jag går till min systers garderob och snokar lite när jag inser att jag ju inte alls har några passande kläder med mig! Tur att hon har växt i kapp (och förbi?) mig ;)

Ikväll ska vi också åka och handla...måste ju se till att vännen min har mat hemma medan jag är borta. Finns risk för många pizza och grötkvällar annars! Nej, skämt och sido...det hade varit större risk för det om det hade varit jag som skulle lämnas ensam i över en vecka...men att vi ska åka och handla är däremot sant. Vi har slut mjölk, bröd, fil, smör, ost och ja...mat helt enkelt! :)

Jag börjar semestern med Pizza-afton i morgon och beachvolley-turnering på torsdag. Helt suveränt!

No words today


Mamma och Erika

Den här är till er! ;)

Jag längtar efter er också, men snart ses vi!Sista rycket

Idag är en märklig dag på jobbet. Har egentligen en sak att fokusera på (samtidigt som 100 andra saker helst också ska göras): Vakta telefonen. Ringer den så måste jag släppa allt annat och dra till kontoret. Det är nämligen celler påväg hit från Kina...för andra gången på två månader. Sist gick transporten åt skogen eftersom cellerna bl.a. fick spendera några dagar i Tyskland och sedan 5 dagar på postterminalen i Uppsala. Döda celler vill ju ingen ha, så det var bara att snällt understryka vikten av EXPRESS-transport för Kineserna och be dom försöka igen. Vi slapp betala för katastrofleveransen och den som är på väg idag betalar dom också. Alltid nåt.

I helgen besökte vi Örsundsbro och deras Ittala-outlet. Fanns mycket fint där! Vi köpte 8 vita muggar från Höganäs till ett mycket överkomligt pris. Vi hade likadana såna muggar förut också. I en ful, gröngul färg som Jonas mamma av nån anledning tyckte att Jonas borde gilla. Mycket märkligt. Hennes son är inte färgblind...Dessa muggar fick flytta till Myrornas för lääänge sen och sedan dess har Jonas suktat efter likadana, fast i en färg man inte kräks av. "Själva muggen är ju så bra storlek". Nåja...nu har han iaf fått sina muggar och han verkar glad :) Blev en trevlig dag. Efter shoppingen ville vi fika på ett mysigt fik i Örsundsbro, men det enda som fanns var ett ställe som skyltade med "KORV OCH KAFFE". Inte vad vi var ute efter. Så vi körde tillbaka mot Uppsala och fikade på ett ställe vid ICA MAXI istället. OBS: På ett riktigt café vägg i vägg och inte i ICA MAXIs snabbmatsrestaurang. Det hela slutade alltså bra, men eftersom vi båda förväntade oss att hitta Örsundsbros motsvarighet till Brännvalls i Ökx, så var vi båda rätt besvikna när vi upptäckte att allt som fanns var "KORV OCH KAFFE"-stället.

Igår fick vi besök av Carro och Per. Dom hade precis påbörjat sin sommarturné och stannade här för att hämta upp lite grejer och få nåt i magen. Vi bjöd på lasagne och det verkade uppskattas. Tur!

Imorgon är min sista arbetsdag innan en mycket efterlängtad semester äntligen kan börja!
...


and counting!

Nedräkningen har börjat!


7 dagar kvar nu...

En liten blomma....


Foto: Privat

RSS 2.0