En stukad fot, en rosslig hals och en täppt näsa

Ja...hela min kropp håller på att gå i strejk tror jag. Stukade foten för en vecka sedan..spelade fotboll med ett gäng grabbar på jobbet och i en närkamp gav foten upp. Jag såg stjärnor och dom fixade ispåse och linda. Haha. Nåja, foten är nästan sig själv nu, gör bara ont om jag böjer den för mycket åt ett visst håll och allt det blåa är nästan borta. Sen har jag, som ni förstår av rubriken, även hunnit gå och bli förkyld. Drygt som fasen och jag längtar verkligen tills det går över!
I övrigt då: Inte mycket. Våren är här. Idag har vi sol/moln och +10C i skuggan. Hääääärligt! Men jag har hållit mig inomhus och storstädat vårt hem. Det var mycket, mycket välbehövligt. Jonas har lagt om till sommardäck. Det var också välbehövligt ;)
Jonas skulle egentligen ha åkt till Tyskland med jobbet imorgon, men enligt luftfartsverkets hemsida kommer Arlanda antagligen att hållas stängd i morgon också, så vi får väl se om dom kommer iväg eller inte.
Nu ska vi åka till Gränby C och handla...
Sorry, roligare än såhär har vi det inte. Trevlig helg på er!

Snart är ledigheten slut

Dagarna har gått utan att jag har hunnit med. Vad hände egentligen med den långa, sköna påskledigheten vi hade framför oss?! Imorgon åker vi söderut igen och det har jag inte alls lust med! Vi har haft rätt trist väder alla dagar utom igår. Då sken solen från en klarblå himmel och vi njöt utomhus hela dagen. Jag och Erika tog en lång, skön promenad in till Bränna. Vi hade på oss alldeles för varma kläder, men det var härligt ändå. Snackade lite skit på Torget innan vi åkte hemåt med mamma som då slutade jobbet. På kvällen väntade vi besök av Linda och Siri, men en husvisning kom ivägen och allt blev inställt. Nu har magsjukan drabbat deras familj igen, så vi får väl se om vi alls hinner ses nåt :(

Idag ska vi åka till Nisses lägenhet och hämta lite grejer åt honom. Sen blir det påhälsning av släkten på Vännäs och sedan är nog tiden slut för den här gången. Usch..var lägensen jag ville åka härifrån så lite som just nu :(

Blev ingen utgång den här Påsken. Trots påtryckande SMS så stannade vi hemma. Erika var hängig och jag kände inte för det alls. Just då. Mycket berodde nog på att varken Nisse eller Sara eller Linda var här/skulle ut. Kändes inte lika kul då. Nu i efterhand ångrar jag nog lite att jag inte gick ut och träffade lite folk ändå, men vad fasen...jag får ta igen det i sommar istället :)


RSS 2.0