Kärlek och lycka i oändliga mängder

I lördags hade jag äran att få delta på min kära vän Carros bröllop. Det var så himla fint! Dom gifte sig i Helena Elisabeth kyrkan på Gammlia i Umeå och festen ägde rum i Fabriken (en gammal fabrikslokal på Strömpilen som numer är festlokal). Kyrkan var jättemysig och lagom stor då den var fylld till sista plats under vigseln. Lokalen ligger alldeles vid älven och har stora, fina fönster som ger en härlig utsikt över vattnet (isen såhär i februari ;) ). Vigseln var fin och tårar rann hos både brudparet och många gäster. Så härligt att få se två människor totalt uppfyllda av lycka och kärlek....finare än det är svårt att hitta, faktiskt.

Middagen var trevlig och innehöll både tal, bildspel och sånger. Efteråt blev det fest med liveband och vi dansade och hade väldigt skoj :) Att få se när en av ens bästa vänner gifter sig är verkligen något stort och jag är så himla glad för hennes skull! Om två veckor åker dom på bröllopsresa till Chamonix....s*tan i gatan vad jag är avis! Är helt övertygad om att dom kommer att få en helt fantastisk resa.

Det har varit en väldigt intensiv helg och jag tror att det är därför jag just nu går på alvedon för att hålla huvudvärken i schack. Jag hade planerat en kort dag på jobbet idag, men så blev det ju såklart inte...

Åsa, bruden Caroline och jag. En radartrio som hållt ihop i vått och torrt sedan 2002.

En sekund över

har jag just nu eftersom Jonas står för kvällens middag. Känns hur lyxigt som helst! Det är onsdag idag. Onsdag. Jag trodde seriöst att det var tisdag ända till dagens eftermiddagsfika. Vart fasen tog tisdagen vägen?! Är det NÅN som sett den?

Som ni märker rullar livet på i en rasande fart just nu och nånstans mellan alla bröllop, träningspass och jobbtimmar ska man hinna handla, tvätta, städa, laga mat, sova och...ja, just det, umgås med varandra. Idag är en träningsfri dag och hela kvällen spenderas i soffan framför OS. Missade både Kallas guldlopp och skidskyttedamernas misslyckanden pga träning, men Ferrys guld såg jag faktiskt delar av. Kom precis ur duschen vid startskottet och kom tillbaka med tekoppen och mackan i handen för att se från tredje skjutningen och in i mål.

Lägenheten ser ut som ett bombnedslag och vi har inte packat ur helgens väskor än. Det sker nog imorgon då grejerna inför nästa helgs bröllop måste packas ner. Vi har alltså redan avverkat ett bröllop och nummer två närmar sig snabbt.

Bröllopet i Piteå var så himla fint! En härlig vinterdag med strålande solsken och några minusgrader, en fin kyrka i Öjebyn och en trevlig fest med roliga, rörande och spontana tal i Storfors. Vi och 4 av våra vänner våldgästade tillsammans med ytterligare en vän och hennes sambo sambons föräldrar och deras hus i centrala Piteå. Där hade vi det verkligen hur bra som helst. Blev bortskämda med varsitt rum (dom har ett STORT hus!), lunch på lördan, skjuts till kyrka och festlokal, löfte om hämtning på natten (som vi som tur var inte behövde utnyttja eftersom vi kunde åka hem på annat vis), hotellstandard på frukosten på söndag morgon, fika på eftermiddagen och sedan skjuts till Kallax. Hela helgen var mycket, mycket trevlig och redan på lördag ses vi igen. Redo för att se nästa vän stå brud. Häftigt!

Nu är det snart middag och sedan börjar uppladdningen inför kvällens OS: Sprint för damer och herrar och damernas störtlopp.

Födelsedag och skidåkning

Hmm...det har gått en tid sen jag skrev sist. Under tiden har jag

1) firat min födelsedag! Wow..det ni! :) Hade en lugn födelsedag och nu är jag alltså ännu ett år närmare 30...mer tänker jag inte prata om det. Fy sjutton! Fick iaf två jättefina buketter med tulpaner, en bok, presentkort på bio och ett sällskapsspel. Av mig själv fick jag nya skidglasögon. Dom inhandlades idag :)

2) klarat av årets skidpremiär! Äntligen, äntligen, äntligen har vi fått åka lite skidor! Det blev en dagstripp till Romme utanför Borlänge. Inget superställe på nåt vis då backarna var rätt...ja, vad ska man säga...familjevänliga..? Men för en dagstripp var det helt okej. Efter lunch hittade vi en lift och ett par backar som tydligen inte föll barnfamiljerna i smaken. Där var det lite brantare backar, färre halvmeterhöga kamikaze-åkare och helt enkelt bättre.

3) planerat in nästa skid-tripp! Blir en dagsresa till Kungsberget utanför Gävle sista helgen i februari om vädret är bra. Ska bli kul. Det finns ändå backar inom räckhåll, så nu har vi bestämt oss för att testa dom största och förhoppningsvis också hitta en favorit.

4) fixat inför bröllopen! 2 bröllop på 2 veckor ska klaras av, så det gäller att vara väl förberedd :) Det ska bli så roligt! Allt är klart inför bröllop nr 1 som äger rum i Piteå nästa helg, medan det fortfarande är lite småfix kvar inför bröllop nr 2, som alltså äger rum i Umeå veckan efter.

Nu har mina linser totalt gett upp och jag ser knappt vad jag skriver. Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag :)


Tennis!

Idag har jag haft mitt livs första tennislektion....och det var hur roligt som helst! Spelar med tre tjejer från jobbet och så har vi en egen tränare. Dom andra har spelat en termin förut också, men förhoppningsvis ligger jag inte allt för mycket efter..får kämpa extra hårt nu i början helt enkelt :) Tränaren var snäll iaf och sa att jag gjorde en mycket bra träning för att vara första gången :) Så säger han nog till alla, men det tänker jag inte låtsas om ;)

Så, nu vet ni det. Jag tycker för övrigt att löneutveckligen är lite för seg inom bioteknikbranschen...så vem vet? Kanske satsar jag på att bli tennisproffs istället :P

RSS 2.0