Å herre jösses

Vilken helg vi har haft. Jag saknar ord och kan inte sluta tänka tillbaka på allt skratt, alla kramar, allt dansande, alla mygg, allt myggmedel och alla tokiga upptåg tillsammans med människor jag tycker SÅ mycket om. Och jag gör det med ett leende på läpparna. Vad jag pratar om? Överkalix Marknad 2010 :)

Kombinationen av barndomsvänner, fest, midnattssol och glatt humör gör att sömnbehovet minskar en aning när man är mitt uppe i allting...fast, okej...igår kände jag mig rätt sliten...men det var lätt värt det ;) Ikväll åkte lillebror tillbaka till Uppsala och att vara här utan honom känns så himla konstigt. Det gör att jag mer och mer börja känna att det kanske är dags för mig att åka snart också...men vi får se vilken dag jag packar väskan och drar. Har en del saker jag vill hinna med först.

Viktiga saker.

Hoppas ni alla har en skön semester!

Mer än underbart!

Vi har haft så underbart väder så länge nu, att jag inte vet vad jag ska säga. Sol, sol, sol, sol och vaaaaarmt. Ljumma sommarkvällar då man kan sitta på balkongen i shorts och linne fram till läggdags. Varma och ofta heta dagar så jobbrestaurangens uteservering blir knökfull och vi tar eftermiddagskoppen ute på gräsmattan, för vid utemöblerna i hörnet är det alldeles för hett.

Jag klagar inte!

Idag kommer mamma och pappa ÄNTLIGEN hit och det ser ut som att sommarvärmen håller i sig yterligare en vecka framåt. Jag har 20h flex att plocka ut, så mina jobbdagar blir korta och/eller få under veckan dom är här. Känns bra att få smygstarta semestern lite :)

Ut och NJUT av underbara sommar-Sverige!

RSS 2.0