En helg i fjällen är över...nu drar vi till Ökx

Vi hade det bra i fjällen. Fick umgås med massa goda vänner, åka skidor, dricka varm choklad i backen, njuta av fantastiskt svenskt vårvinterväder och bara ha det bra. Men vi fick också prova åka skidor med 3m sikt pga dimma och åka i spöregn. Men, framförallt fick vi känna på hur det känns att kliva in i stugan man tror man ska bo i i några dagar och upptäcka att det redan bor nån där....och sen, av ren förvirring, släppa ut deras varglika schäfer ut på gatan. Shit, vilket kaos det blev! Jag öppnade dörren på vid gavel och pratade samtidigt med J och H. Jonas går bakom mig och pickar mig lite försiktigt på axeln medan han säger "Therese, det bor en hund här. Therese...hallå...en hund. Den kommer ut nu...!" Det utbröt vild panik...dom andra fick panik för att det bodde nån där vi skulle bo och jag fick panik för att jag hade släppt ut någon annans hund. Så jag sprang nerför trappen och lockade tillbaka den gigantiska hunden och tillslut fick vi in den i stugan igen. Vi låste och ringde receptionen. Dom blev lika överraskade som vi när jag sa att det redan bodde en hund där vi skulle bo... :)

Men men...nu är vi hemma igen och har jobbat i tre dagar. Just nu packar vi väskorna igen, för imorgon åker vi upp till hjärata av Norrbotten; Överkalix. Hem till mamma och pappa och syster och mormor och....ja..ni fattar. Hem till alla utom lillebror...han lämnar vi kvar här nere. DET känns minst sagt märkligt!

Nu ska jag packa vidare och hämta tvätten.

Glad Påsk!

Fjällen nästa!

På torsdag bär det av till fjällen. Vi är 10 pers som ska åka så succén är ju ett faktum redan innan :) Hoppas såklart på bra väder, men prognosen ser inte så lovande ut. Sen kommer vi hem och jobbar 3,5 dagar innan det är dags att ta flyget upp till Norrbotten...SOM jag längtar!

Idag hade vi våffelmiddag hos Anna innan tennis-träningen. Vi turas om att köra till träningarna, men Anna har varken bil eller körkort, så hon får kompensera med att bjuda på våfflor istället. Bra lösning va? Mycket goda våfflor och mycket skratt och äkta tjejsnack. Sånt gillas! Sen gick tennisen käpprätt åt helvete. Tror inte jag gjorde nåt rätt faktiskt. Det kändes iallafall inte så...så jag var rätt sur när jag kom hem...

Sedan i lördags bor lillebror här eftersom han provjobbar hos min morbror i Märsta. Mycket trevligt att ha en inneboende :) Och han är flitig och hjälper till med matlagning, disk och lite av varje..sånt gillas väldigt mycket! ;) Nu får han lägenheten för sig själv i helgen när vi åker bort...hoppas det inte blir för långtråkigt för honom bara.

Bjuder på en bild från när han hälsade på oss för några veckor sedan:


Behöver jag säga att vi hade en väldigt rolig kväll, eller syns det? :)Vårskrik!

Ja, jag hoppas bannemig att det är dags nu. Vädret får iallafall en att tro det; sol, sol, sol och bara några minusgrader. I solen når tempen en bit över noll och det droppar härligt från taken. Vår? Ja, idag känns det iallafall som det.

Denna helg har vi min lillebror på besök. Liten och liten..han fyller 26 år om två veckor, men han är ju trots det min lillebror, så det måste jag väl få kalla honom då? :) Just nu är han iof inte här, han är på äventyr med min morbror...får se om vi får tillbaka honom senare idag eller om han blir fast där... ;)

I övrigt händer det inte mycket. Allt gick käpprätt åt h**vete på jobbet förra veckan och vi har inte riktigt hämtat oss från det bakslaget än. En hel del saneringsarbete och städning återstår, så aktiviteten ligger liksom nere ett tag :( Men men..så kan det gå! Nya åtgärder är iallafall vidtagna, så förhoppningsvis händer det här ALDRIG mer.

Vi tittar på fjällresor och på sista minuten..vi är trött på vardagskarusellen och vill ha fint väder och ledighet. Hittills har vi inte bestämt oss för nåt, men bjuder ändå på en liten bildkavalkad så ni får se vad vi längtar efter (alla fjällbilder ligger visst på en annan hårddisk, så ni får nöja er med sol&bad-bilder) ;)

Tioman Island, Malaysia, Febriari 2007

 

Stradbroke Island, Australien, November 2006


Airlie Beach, Australien, Februari 2007


Phi phi, Thailand, November 2004


Phi phi, Thailand, November 2004


Tioman Island, Malaysia, Februari 2007


Sydney, Australien, Februari 2007Blue Mountains, Australien, Februari 2007


Kuala Lumpur, Malaysia, Oktober 2004

Med detta önskar jag er alla Trevlig helg!RSS 2.0