En bra idé?

Igår bestämde vi att vi skulle vara redo på labbet kl.7 idag. Då kändes det som en bra idé eftersom vi har mycket att göra innan lunch. Nu är jag inte så säker längre...har sovit jättedåligt (av rädsla att försova mig antar jag), gav upp och gick upp 5:30 och har nu ätit frukost och slöar framför tvn. Var pigg då jag klev upp...men nu? Nu stängs ögonen av sig själva varesig jag vill det eller inte, så hur det ska gå att labba om en timme..ja, det kan man verkligen fundera på! Bara rätt saker hamnar i reaktorn är jag nöjd. Nåja, vi är ju två så det ska nog ordna sig :)

Nu ska jag smyga in i sovrummet och se om jag får på mig nå kläder istället för den här morgonrocken..sen är det dags att dra. Förhoppningen är att kunna sluta tidigt idag då jag börjar så tidigt. Det vore skönt.

Önskar er en trevlig onsdag!

Rosa blommor

lyser upp världen utanför mitt kontorsfönster just nu. Man måste älska våren här nere och alla blommande fruktträd...det är så fint! Och så gör det en så himla glad också :)

Men såg nyss väderprognosen för helgen...jisses! Det är i Ökx man vill vara över Kristi Himmelfärds! Sol och 23-24C fredag till söndag! Då ska väl ändå snön försvinna?! ;)

Nu ska jag byta om och gå och träna Bodypump. Imorgon blir det rolig hårdkörning med två pass: 1h fotboll och 1h tennis = perfekt!

Fotbollssäsongen har börjat

Vi förlorade första matchen med 3-0, men vi borde ha vunnit. Vi sumpade massor med chanser och hade inga avbytare. Andra laget satte sina få chanser stolpe in och hade fler avbytare än vad man egentligen får ha. Men skit samma. Förlusten är ett faktum ändå.

Jag spelade alltså hela matchen med min stukade fot. Tack vare hård tejpning av Andreas och ytterligare ett skydd utanpå det gick det finfint. Okej, jag hade ont då och då...men inget mer. Skönt!

Sen testade jag foten och benhinnorna ytterligare genom 6,5km i fredags och det gick också bra! Kanske, kanske kan jag springa blodomloppet 1 juni ändå.

Nästa vecka är kortvecka och bara jobb måndag till onsdag. Ska bli så SKÖNT med lite ledighet!!!

RSS 2.0