Tennislektion

Spelade tennis med en kollega idag. Redan då han frågade om vi skulle spela försökte jag betona att jag är nybörjare och att det nog inte skulle bli så kul för honom...men han höll inte med. Han sa att han gillar att vinna ;)

Hur det gick? Det blev inte så mycket till match (han insåg nog att det inte var nån idé), utan vi bollade mest och jag fick en riktigt bra tennislektion. Han sa att han tyckte att jag var duktig och trodde inte på att jag bara har spelat i 9 månader. Istället sa han att han var helt säker på att jag hade spelat mycket när jag var yngre. Säkert inte ett dugg sant...men ändå trevligt att höra. Haha. Han är ju för snäll, den där grabben!

Nu blåser det storm och snöar som tusan här i Uppsala och jag sitter uppkrupen i soffan med en kopp te. Nu Sportnytt och sen sängen.

Vi fortsätter väl på badbildstema eftersom jag inte har några andra bilder att visa. Bilden nedan är tagen sekunderna innan jag tappar balansen mitt i vågen, ramlar omkull och sen
kravlar mig upp ur vattnet med ett kilo sand i bikinin :)


Turkiet 2010

En lugn lördag

Efter förra helgens bravader känns det helt okej att ta det väldigt lugnt denna lördag. Myser i soffan med tända ljus och Armageddon. Just nu är det reklam...igen. En lång film blir vääääldigt lång när den sänds på 5an...men vad ska man göra? Bara att härda ut :)

Fastnade även i i soffan imorse. Vinterstudion och en kopp te är mys på högsta nivå. André Pops och Jakob Hårds röster framkallar såna vinterkänslor att det är helt sjukt. Kalla kom tvåa efter en överlägsen Björgen. Gällivare var snötäckt och fint och min hemlängtan minskade inte direkt. Kan vara därför det blev palt till middag...

Pratade med mormor på telefon idag. Var väldigt längesen sist...men nu vet jag iallafall vem hon stickar strumpor åt, vem som inte kommer hem i jul och att Gun, som sitter i rullstol, säger att man ska använda sina ben medan man kan, för man vet aldrig hur länge man får ha kvar dom. My, oh my...det fartfyllda livet på Brännagården...

Imorgon ska här städas och bakas lussebullar och sen blir det två timmar tennis på kvällen.

Det här inlägget tillägnas mamma. Hoppas du njuter av läsningen ;) KRAM på dig!

Bjuder på en badbild såhär i mörka novembertiderTurkiet 2010

Världens bästa vänner

I helgen hade vi reunion...jag och tre barndomskompisar. I Stockholm. Fyra vänner som inte setts på länge spenderar en helg i huvudstaden. Det blev som väntat succé. Helgen var helt fantastisk! Vi har pratat non-stop, om allt! Hela tiden. Blandat med allt prat hann vi även med lite shopping, lite mat och mycket fest :) Vi hamnade på VIP-avdelningen på en av alla uteställen och vi hade så kul! Drinkar, dans och...ja...ännu mera prat ;)

Jag lärde mig även hur lite jag kan om bandy. Jag lärde mig att jag inte vet vem som är svenska mästare i år och att jag inte ens känner igen dom även om en av dom vill bjuda mig på drinkar i baren. Hahaha! Jag trodde han drev med mig...länge...men gav tillslut upp och sa att jag trodde honom eftersom ingen skulle orka ljuga i flera timmar. Kollade upp allt när jag kom hem på söndan..och jodå, nog fanns flera av dom med på Hammarby Bandys lagfoto. Återigen...hahaha! :)

Det var nog det minst sjuka som hände...så det är nog bäst att inte dra upp nåt mer. Vi hade en sjukt rolig kväll och somnade inte förrän efter 5 på söndag morgon. När vi sen skiljdes åt på söndag eftermiddag var vi helt eniga: vi måste göra om detta! Och då menade vi inte den galna partykvällen...utan helgen i varandras sällskap. Vi ses så himla sällan nuförtiden, så att få tillbringa ett par dagar tillsammans, med gott om tid att bara umgås och prata om allt mellan himmel och jord, är verkligen värt hur mycket som helst.

Jag vill inte göra er avundsjuka...men jag har världens bästa vänner!


RSS 2.0