Nycklarna i handen

I torsdags hände det alltså. Vi fick äntligen nycklarna till vår alldeles egna lägenhet! Köpet gick bra och mitt under signeringen drog mäklaren för att hinna med sitt plan till Malta ;) Hon är bra rolig. Hon ersattes av en kille som blev impad över hur lite vi betalat för en 2a i det området. "Jag har sålt likadana 2:or där till mycket, mycket högre pris!" Han sa också att vicevärden är väldigt bra och driftig. Behöver man hjälp så fixar han det direkt. Behöver jag säga att det kändes bra att höra...ända in i hjärtat! :) Vicevärden vi har här i Solna är helt värdelös. Vi har väntat på en digitalbox i 2 månader. Övriga boende här fick sina för 3 månader sen....

Jaja, tillbaka till det viktiga. I torsdags fick vi alltså nycklarna. Vi åkte dit efter jobbet, blåste upp en luftmadrass och firade med mousserande vin och tända ljus :) På fredagsmorgonen gick vi till jobbet på mindre än 15 minuter. Lycka!

Idag packar vi flyttkartonger...7 klara och 2 påbörjade.

Snart kommer mamma och pappa. Bara några dagar kvar nu!

Nu är det pack-paus och vi ska ta en promenad i solen. Björkarna har börjat bli gröna och fruktträdens blommor blir större och större. Våren är här!

Kommentarer
Postat av: Linda

Åh så härligt för er! =)

2008-04-27 @ 19:08:26
URL: http://www.lindizzi.blogg.se
Postat av: Sandra

Vad härligt, lycka till med flytten! Kram Sandra

2008-05-01 @ 14:53:05
URL: http://tjohalia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0