Tisdagstema - Minne

Veckans tisdagstema är alltså Minne

Mina minnen inkluderar underbara människor som betytt eller betyder mycket för mig...tyvärr har jag inte lust att lägga ut dessa bilder på internet. Därför valde jag denna bild:

image20

På bilden ser ni presenterna vi fick av våra yngrekursare då vi sparkades ut från Universitetetsbubblan. Då väntade en oviss framtid. Måste vi flytta? Vart ska vi flytta? Vart ska vi jobba? Kommer vi ens att få några jobb? Kommer vi bli arbetslösa trots långa universitetsstudier? Frågorna var många...men det som kändes mest i hjärtat var "Vi kommer inte att ses varje dag, vi kommer inte att bo 100 m från varandra längre och vi måste LOVA varandra att ALDRIG tappa kontakten!!!" Det föll tårar vill jag lova..men såhär, snart 2 år senare, finns kontakten fortfarande kvar. Inte dagligen, men den finns där. Och den är stark! Från den här tiden finns det SÅ MÅNGA minnen!!! Roliga, tråkiga, jobbiga, glada och helt underbara. Jag vill ha kvar vartenda ett och för att göra det möjligt behöver jag Dumbledores minnessåll :)

Idag ligger jag hemma i feber...men tack vare en resa bland minnen sitter jag här med ett leende på läpparna :)


Tisdagstema - elektricitet

Veckans tisdagstema är alltså elektricitet och därför tänkte jag visa er min käraste tekniska pryl just nu, nämligen min iPod! Fick den i julklapp av min snälla Jonas och jag har använt den i stort sett varje veckodag sedan dess. Den har gjort att mina dagliga 3 timmar på tåget känns liiiite lättare. Imorgon, då jag flyger hem till Norrland, kommer den också vara väldigt bra att ha!


image18

Glad Påsk!


Senaste nytt

1) Åre var alldeles, alldeles underbart! Skinande sol från klarblå himmel och massor med nyfallen snö både i och utanför pisterna gjorde att vi var redo för backen då liftarna öppnade kl.9:30 och att vi med trötta ben precis hann hem med sista liften kl.16:30 :)

image17
Åre, mars 2008

2) Vi har köpt lägenhet! En tvåa på 62,5 m2 10min gångväg från jobbet och till centrum går man på 20min. Det kommer krävas en totalrenovering som (förhoppningsvis) närgånget kommer att dokumenteras här på bloggen. Om ni vill kan ni alltså snart se vårt blivande hem växa fram. 30 april drar det igång!

3) Vårt första barndomskompisbarn har sett världens ljus. En liten Olivia föddes i slutet av februari och nu väntar vi med stor glädje på nummer 2! Ska träffa de blivande föräldrarna nästa helg...ser så mycket fram emot det!

4) Snart är det Påsk och på onsdag åker jag hem till Norrbotten...läääääängtar!

5) Vi har fortfarande inte installerat PhotoShop på datorn, därav torftiga bilder och inga kollage.

Nu vet ni det, what's up with you guys?!?!

Kram

RSS 2.0