Nu åker jag!

Japp. Idag bär det av hem till Norrland. 13:50 går flyget och jag har nog inte riktigt fattat det än. Om 3 timmar ska jag ta ett tåg ut till flyget, men här sitter jag...i pyjamas. Har inte ätit frukost än och definitivt inte packat klart. Jag har heller inte bokat en taxi (Jonas jobbar och det har snöat nästan en dec i natt, så istället för att han ska behöva lämna jobbet och skjutsa mig åker jag taxi till tåget) eller ringt Sara och Emma som jag ska träffa i Luleå. Skäms på mig!

Sara hämtar mig på flyget och sedan åker vi nog hem till henne och umgås en stund innan vi beger oss mot Pontushallen och Emmas match med Luleå Basket. Där möter mamma och syster upp oss och sedan åker jag med dom till Ökx efter matchen. En helt sjukt bra start på en lång och härlig julledighet.

Men men...nu är det dags att börja bocka av sakerna på listan. Jag börjar med frukosten :)

En vecka kvar

Om en vecka drar jag norrut. HEM. Jag längtar så himla mycket! Leeeeedig i TVÅ veckor!

Julklappsshoppingen går som smort faktiskt. Bara syster kvar, faktiskt. En syster som förresten kommer hit idag! Whiii! Ska bli kul att höra vad hon har haft för sig uppe bland alptopparna ;)

I veckan träffade jag trillingarna! Jag och två kollegor åkte dit från jobbet en dag. Dom är helt bedårande söta! Bebisarna alltså. Inte kollegorna. Dom är bara snälla :) De tre små är så söta, goa, mjuka, lena, fina, underbara...ja men, ni vet...sådär som alla små 3 månader gamla bebisar är. Det är bara att dom här är tre. Man får se tre skatter på en gång och det är faktiskt breathtaking. Jag smälte. Direkt. Vi stannade en timme ungefär...och jag bar bebis hela tiden. Jag tror det tog ca 5 min efter att vi klev innanför dörren (hann precis tvätta händerna) innan pappa J langade över sin son till mig. Haha. Lillen hade lite magknip så efter en stund tog mamma J över. Då tog det kanske tre minuter innan pappa J lastade en av sina döttrar i min famn istället. Jag klagade inte...det var lätt att ignorera mjöksyran i armarna...och lite extra styrketräning skadar ju aldrig! Speciellt inte när den utförs med såna gosiga vikter :) Under tiden vi var där var alla tre nöjda och glada nästan hela tiden, men när vi åkte hade två av dem gjort nr2 i blöjan och det var matdags för samtliga. Rätt tid att dra därifrån alltså! Hihi.

Glad Lucia och trevlig 3e advent!

Ambågarna är vässade och blodsockernivån hög

Vi är redo för julklappsjakt på stan!

Vädret är skit...igen. Fyra äckliga plusgrader. Just nu längtar jag efter norrlands kyla..men jag antar att det snart efter att jag har landat i Luleå kommer ett kvidande inlägg om hur jä*la kallt det är :)

Jag har gjort första veckan på GE nu. Jag trivs! Anki hade förberett en flaska med celler till mig att leka med, så jag har delat dom och satt två plattor TCID50 utan att kontaminera allting...så lite av tekniken verkar ha hunnit in i ryggmärgen innan jag lämnade stället för 11 månader sedan :) Jag vet att det här är grekiska för många av er, så här kommer en svensk förklaring: Jag har friskat upp minnet på metoder och tekniker som jag kunde utan och innan och som jag själv har skapat innan jag slutade, och allt gick bra ;)

Fick nåt som jag tror var menat som en komplimang av en av mina nygamla kollegor: "Du har mognat till dig medan du har varit borta"...? Haha! (Han är fransman och har en kraftig brytning när han pratar..så jag tror helt enkelt att han menar väl även om det låter lite konstigt)

I'm back in the game...and I like it! :)

RSS 2.0