Nej

Jonas lilla bärbara dator saknar all tillstymmelse till bildbehandlingsprogram. Så det blir inga bilder. Sorry. Men kanske en annan gång :)

Nästa gång betalar jag en kunnig person

Igår tapetserade vi fondväggen i vardagsrummet. Tur att det var EN vägg. Tur att det var en kort vägg. Tur att det är gjort. För det var inte särskilt kul, mest krångligt och väldigt frustrerande. Men det positiva i det hela är att jag och Jonas inte blev osams alls. Det var VI mot tapeten! Och vi vann! För efter några timmar satt den på väggen! Ha!

Nästa gång tänker jag betala någon för att göra det där. Det kommer att bli finare och gå mycket fortare. Eller så ber jag med mina allra finaste hundögon min lillebror att göra det åt mig alldeles gratis ;) Just nu är han lärling, men om nåt år kommer han vara Sveriges mest ordentlige och nogrannaste målare. Vem vet, då kanske vi har ett helt hus som ska tapetseras :)

Ska se om jag kan få in nån bild på vårt konstverk också. Vore väl kul?

Färdigt!

Hallens väggar och tak är klara! Nu väntar en välbehövlig dusch eftersom jag har färg i ansiktet, på händerna, i håret och på kläderna :) Sen film och godis.


Sommarvärme

Klockan är 21.20 och vi har 29C varmt på balkongen. Solen gick bakom ett hus för ett tag sen, så det är inte den som värmer utan luften är varm och härlig i sig själv. Sommar!

Vi har trotsat vädret idag och varit inomhus hela dagen. Hallen har äntligen fått renoveringstapet på väggarna nu. Så jäkla lång tid det tog! EN våd kunde sättas hel på väggen. ALLA andra måste skäras pga dörrar och eluttag...vi har 5 dörrar, två eluttag och två hörn med extra vinklar i i våran hall. Grattis till oss! Nu är det iallafall gjort!

Trevlig helg!

Uppsala-bo på heltid

Igår gick flyttlasset och nu bor vi i Uppsala. Känns väldigt bra att ha det gjort. Vi har haft sommar i 5 dagar nu med temperaturer närmare +25C varje dag, förutom idag då. Idag måste det vara minst +30C Sååå varmt!

Blir ingen renovering idag. Hittills har vi unnat oss en cykeltur in mot stan, med fikapaus i en park och lite shopping och nu sitter vi och myser på balkongen. Vi har eftermiddags/kvällssol här och än så länge är det skön skugga vi njuter av.  Om ca 20min har vi sol på heeela balkongen. Vi längtar redan efter mysiga sommarkvällar med middag tillsammans med goda vänner här ute. Men först måste vi ha ett kök att laga maten i :)

RSS 2.0