Ännu en helg har passerat

Under helgen har vi haft besök av J:s föräldrar. Vi besökte Ulva Kvarn och åt god Kina-mat i fredags. I lördags åkte vi ut till Öregrund. Hade hört att det skulle vara ett mysigt ställe att strosa runt i, så för att få se lite mer av Uppland gav vi oss iväg. När vi kom fram märkte vi att det visst var "Badortsdagarna" denna helg och därmed MASSOR med folk ute! Solen sken och det var en alldeles ljuvlig sommardag vi spenderade i Öregrunds lilla hamn. Vi kikade i söta affärer, loppisar och gick på marknaden. Såg på en parad av gamla, fina, blankpolerade bilar (tänkte på dig då, pappa!) och såg en man cykla runt på en sån här cykel:
 

Såg sjukt coolt ut där han gled fram i folkmassan iklädd tidstypiska kläder. En av dagens höjdpunkter faktiskt :)

Idag åkte besöket hem vid lunchtid och för att inte klättra på väggarna begav vi oss ut på en liten biltur. Åkte bl.a. till Hammarskogs Herrgård och badplatsen som finns där ute. Vi strosade runt lite, men pga stormvindarna blev promenaden rätt kort. Herrgården ligger jättefint med utsikt över Mälaren, men badplatsen var verkligen inget att skryta med. Björklinge och Länna vinner med hästlängder.

Nu ska vi se 100m-semin (Go BOLT!!) och sen ska vi se Twilight. Jag har precis läst boken och ska nu se filmen för andra gången. Jonas har inte sett den än, så jag "offrar" mig... ;) Oroa er inte, självklart pausar vi filmen för finalen kl.21:35! 100m är bland det häftigaste man kan se i idrottsväg. Se vem som faktiskt är snabbast i världen. Inga krusiduller. Bara spring. Först i mål vinner. Punkt.


Kommentarer
Postat av: MissStorm

Vi åker också till Öregrund ibland för att strosa. Det är ju så mysigt där och många fina hus.



Visst är 100m häftigt! Spring, spring, spring! Inte alls lika häftigt med t.ex. "skynda allt du kan, men se till att hela tiden ha en fot i marken"...

2009-08-18 @ 20:53:42
URL: http://missstorm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0