Såklart

Det blev inga gummistövlar igår. Letade ett par i Gränby C, men eftersom jag varken kan ha strl. 36 eller 42 så fanns det inte så mycket att välja på. Surt. Och som grädde på moset: vad tror ni det bjuds på för väder idag? Jo, regn såklart! REGN! Tänk om jag hade köpt ett par gummistövlar igår, då hade jag sluppit sitta här barfota på kontoret medan strumporna torkar på elementet. Antingen för att jag hade haft ett par gummistövlar på fötterna som hållit mig torr, eller för att jag skrämt bort regnet genom att faktiskt införskaffa mig ett par regntäta skor och därmed lockat fram solen. Vilken anledning hade kvittat...för bara vetskapen om att inköpet av ett par gummistövlar antingen hade a) hållit mig torr om fötterna trots att regnet envist piskade på mig i morse eller b) gett mig och resten av Uppsala lite ljusterapi hade gjort mig salig.

Nu blev det inte så.

Istället sitter jag här, barfota, medan regnet slår mot fönstret, och är trött som bara den. Tur att det är fredag idag!

PS. Jag körde en timme kondition på gymet igår. Är sjukt stolt över mig själv! Jag som avskyr konditionsträning (utan boll)! Men jag fick trots detta ihop 35 min crosstrainer (5km på 30 min, sen 5min cool down), 10 min rodd (2,2km) och 15 min löpband (3km varav 500m nedvarvning på slutet). Slutsats: TV vid konditionsmaskinerna måste vara världens smartaste idé.

Kommentarer
Postat av: Victoria

För mig är det ganska lätt att hitta skor, verkar som att jag har lite mindre fötter än de allra flesta, för min storlek finns nästan alltid. :-) Hehe, när jag är på gymmet springer jag alltid minst 40 minuter på löpband... Utan att lessna!

2009-11-22 @ 22:30:28
URL: http://oslovicky.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0